Wat kan Innobrix voor jou als woningbouwer betekenen?

Met Innobrix verkoop je je nieuwbouwwoningen en appartementen online. potentiële kopers hebben de mogelijkheid om hun droomwoning inclusief opties, samen te stellen in een online configurator. Geef de aspirant koper een realistisch beeld van hun toekomstige woning middels de online woningconfigurator en de VR bril bij u op locatie.

Dit kan Innobrix voor jou betekenen

Innobrix is de oplossing voor de woningbouwer, ontwikkelende bouwer en seriematige bouwbedrijven. Door het gebruiksvriendelijke en integrale platform, voorzien van onder andere het woningdossier, de online BIM-publisher, een 3D woningconfigurator en de 3D planconfigurator, kan veel tijd worden bespaard in het verkoop-, ontwikkelings- en engineeringsproces. Gebiedsplannen uitwerken of het online ter beschikking stellen van een 3D configureerbare woning gaat snel en makkelijk.. Dit zorgt niet alleen voor enorme tijdsbesparing op engineering (tot meer dan 2 uur per woning) gebaseerd op een project van 100 woningen – maar ook de klantbetrokkenheid gedurende het integrale proces. Gepersonaliseerde standaardisatie is de toekomst. Je geeft de woningkoper genoeg opties om hun woning eigen te maken met een aanbouw, uitbouw, andere indeling of deur pakketten, maar de regie blijft in jouw handen. Wanneer zij wijzigingen doorvoeren in een woning, kunnen zij deze beleven in 3D en VR. Vervolgens kan deze 1-op-1 worden geëxporteerd en worden ingeladen in Revit voorzien van de doorgevoerde wijzigingen. 

 

De voordelen voor jou als woningbouwer

Meer klant betrokkenheid en vergrote marges

Huidige werkwijze

Als woningbouwer heb je een rijkelijk gevuld portfolio met woningen die jullie in opdracht van de klant kunnen bouwen of planmatig op de markt aanbieden middels een gebiedsplan. Met een goede website en prachtige brochures worden woningen onder de aandacht gebracht bij de potentiële koper of projectontwikkelaar. Soms zelfs met reeds vervaardigde modelwoningen. Uiteraard is dit laatste fantastisch, maar kan de reisafstand een potentiële koper toch ‘afschrikken’, waardoor zij voor een nabij gevestigde woningbouwer kiezen. Vergeet de 2D tekeningen of plattegronden, Innobrix zorgt ervoor dat jij mee kunt gaan met de tijd middels de BIM-Publisher, Woningconfigurator en het Woningdossier. Daarbij worden er veel uren geïnvesteerd in het continu schakelen tussen partijen voor het doorvoeren van wijzigingen aan een woning. Innovatie is dan ook cruciaal voor de bouwsector. Het zorgt ervoor dat de kosten dalen en beter onder controle kunnen worden gehouden, er efficiënter wordt gewerkt, er minder personeel nodig is en de arbeidsproductiviteit omhoog kan.

Toekomst met Innobrix

Tegenwoordig staat alles in het teken van verhalen, beleven voelen en zien. Gelukkig is het makkelijker om dit te verwezenlijken aangezien we de software en hardware hebben om dit tegenwoordig te kunnen realiseren. Door de woningconfigurator toe te passen in het integrale proces – van ontwerp tot aan de oplevering en nazorg – wordt er voor een leuker en efficiënter proces gezorgd. Dit geldt zowel voor de woningkoper als voor jou als als woningbouwer. Je woningkoper kan nu zijn en/of haar woning configureren vanaf de bank op vrijwel ieder apparaat. Daarbij, kunnen zij real time aanpassingen doorvoeren en dit direct bekijken in zowel de rondloop modus als in VR! Wanneer zij hun woning volledig  hebben geconfigureerd, kan er direct een kassabon worden uitgedraaid of een PDF worden gegenereerd voorzien van alle afbeeldingen.

Wie gingen je voor

Meer informatie ontvangen

Ervaar het Innobrix platform!

BIM-Publisher

Maak binnen 10 minuten  commerciële vastgoed presentaties op het web!

Planconfigurator

Visualiseer snel en eenvoudig
jouw (nieuwbouw)plannen in de digital twin van Nederland!

Persoonlijk gesprek?

Heb je vragen of behoefte aan een persoonlijk gesprek? Vraag hier je (online) demo aan! 

Wij zijn gesloten!

Vanaf 26-12-22 t/m 02-01-23

Bij eventuele storing mail dan naar service@innobrix.net

Wat leuk dat je de BIM-Publisher wilt proberen!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Video bekijken?

SimCity voor projectontwikkelaars

Met onze meest waardevolle inzichten in de afgelopen jaren.

Meer informatie?

Ontvang de whitepaper

Met onze meest waardevolle inzichten in de afgelopen jaren.

Bekijk deze video over de BIM-Publisher!

In deze video laten we je zien hoe je de BIM-Publisher in de praktijk inzet! 

Danke für Ihr Interesse

Angebot anfordern

Füllen Sie das Formular aus und wir werden Sie für ein Angebot kontaktieren

Danke für Ihr Interesse

Angebot anfordern

Füllen Sie das Formular aus und wir werden Sie für ein Angebot kontaktieren

Meer informatie?

Download onze whitepaper

Lees alles over hoe het in zijn werk gaat in onze whitepaper.

Thanks for your interest

Request quotation

Fill out the form and we will contact you for a quotation

Thanks for your interest!

Request your Quotation

Fill in the contact form and we will contact you for a quote as soon as possible.

Bedankt voor uw interesse!

Vraag offerte hier aan!

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een offerte.