Bekijk onze showcases

Om jou een beter beeld te geven van alle mogelijkheden binnen Innobrix bieden we jou een kijkje aan in onze showcases. Bekijk hoe jij Innobrix kan inzetten binnen jouw organisatie!

Rochdale Showcase

Om de bewoners van de Vlietstraat duidelijk te maken wat ze konden verwachten van de renovatie heeft Rochdale samengewerkt met Innobrix. Met deze digitale tool werd het voor de bewoners in een 3D omgeving simpel gemaakt om te zien wat ze konden verwachten van de renovaties.

Lees verder »

Evertsen Bouw Showcase

Al jarenlang houdt Evertsen Bouw zich bezig met het bouwen van woningen. Doormiddel van nieuwe technieken zijn we nu in staat om de woningen in 3D te visualiseren. De koper is zo in staat om zijn toekomstige woning te configureren naar zijn of haar voorkeuren.

Lees verder »

Showcase Roosdom Tijhuis​

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. Dit keer in Kampen het stationskwartier. Hier worden 12 starterwoningen gerealiseerd daarnaast gaan er ook nog 3 rijwoningen mee in de verkoop. Deze duurzame (starters)woningen worden zeer compleet aangeboden.

Lees verder »

Presolid Showcase

Presolid Home maakt gebruik van de woningconfigurator van Innobrix. De modellen: Red Cedar, Esdoorn en Teak kan de klant geheel zelf samenstellen. Met deze configurator beleef en ervaar je jouw nieuwbouwwoning in 3D. Deze modellen zijn door u zelf samen te stellen, zo heeft u meerdere keuzemogelijkheden. Zoals de uitstraling, indeling, carport, veranda, vaste trap naar zolder etc..

Lees verder »

Geberit Showcase

Interview met Piet, Piet houdt zich bezig met alle digitale ontwikkelingen binnen Geberit. Deze case laat zien dat het platform Innobrix ook inzetbaar is voor het visualiseren van badkamers en andere voorzieningen binnen uw nieuwbouwproject.

Lees verder »

Kelderman Showcase

De Karakterwoning van Kelderman vliegt uit in Zeist! In deze vernieuwingswijk worden 40 woningen en 14 appartementen gerealiseerd, waarbij Innobrix heeft mogen bijdragen aan het creëren van een woningconfigurator binnen het projectplan.

Lees verder »

3D Kavelkaart showcase

In Nederland hebben we een relatief vlak landschap. Dat is anders in bijvoorbeeld Noorwegen.
Een van onze klanten heeft daar een woningbouw project in “berglandschap” ontwikkeld.
Bekijk deze showcase “in de bergen” .

Lees verder »

Wonen aan de Dijk showcase

Met ‘Wonen aan de Dijk’ is BM Projectontwikkeling BV gestart met de verkoop van twee hoek- en tien rijwoningen. De BIM modellen zijn door Architectenbureau Visser en Bouwman ontwikkeld.

Lees verder »

Deuren, Trappen en vloeren showcase

Wissel de deuren, kies eens voor een laminaat vloer met visgraat motief of ga je juist voor een tegel vloer? In deze trappen, deuren en vloeren showcase laten we jou alle mogelijkheden zien die Innobrix te bieden heeft.

Lees verder »

Nij Loevestein showcase

Nij Loevestein is een project binnen Innobrix met een divers woningaanbod: rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen tot levensloopgeschikte woningen en vrije kave…

Lees verder »

Deuren showcase

Wat kan je precies doen met de deuren van een woning binnen de Innobrix omgeving? Op deze vraag geven we jou graag het antwoord aan de hand van onze deuren showcase…

Lees verder »

Badkamer showcase

Wissel de tegels, kies eens voor een bad in combinatie met een douche of ga je juist voor een dubbele wasbak? In onze badkamer showcase laten we jou alle mogelijkheden z…

Lees verder »

Keuken showcase

In de Keuken showcase vind je diverse opties als het gaat om een keuken in de configurator van Innobrix. We laten je graag de verschillende mogelijkheden zien, start ook…

Lees verder »

Robuust showcase

Robuust showcase Robuust lanceerd levensloopbestendige mantelzorgwoningen, in alle opzichten een woning voor nu en in de toekomst. De mantelzorgwoningen van Ro…

Lees verder »

Van Wijk Bouw showcase

“Creëer zelf uw droomvilla” is de slogan van Van Wijk Bouw, dit willen we jouw laten zien in deze Van Wijk Bouw showcase. In deze showcase laten we jou graag zie hoe je pers…

Lees verder »
Demo boeken?

Ervaar het Innobrix platform!

Wij zijn gesloten!

Vanaf 26-12-22 t/m 02-01-23

Bij eventuele storing mail dan naar service@innobrix.net

Wat leuk dat je de BIM-Publisher wilt proberen!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Video bekijken?

SimCity voor projectontwikkelaars

Met onze meest waardevolle inzichten in de afgelopen jaren.

Meer informatie?

Ontvang de whitepaper

Met onze meest waardevolle inzichten in de afgelopen jaren.

Bekijk deze video over de BIM-Publisher!

In deze video laten we je zien hoe je de BIM-Publisher in de praktijk inzet! 

Danke für Ihr Interesse

Angebot anfordern

Füllen Sie das Formular aus und wir werden Sie für ein Angebot kontaktieren

Danke für Ihr Interesse

Angebot anfordern

Füllen Sie das Formular aus und wir werden Sie für ein Angebot kontaktieren

Meer informatie?

Download onze whitepaper

Lees alles over hoe het in zijn werk gaat in onze whitepaper.

Thanks for your interest

Request quotation

Fill out the form and we will contact you for a quotation

Thanks for your interest!

Request your Quotation

Fill in the contact form and we will contact you for a quote as soon as possible.

Bedankt voor uw interesse!

Vraag offerte hier aan!

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een offerte.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.