Integraties

Innobrix wordt nóg krachtiger door de integratiemogelijkheden die wij kunnen bieden met ons platform. Zo biedt Innobrix een API, Single Sign On (SSO), een Autodesk Revit® add-in module en is de Innobrix woningconfigurator geheel te embedden in uw website.

Innobrix integratie mogelijkheden

Innobrix wordt nóg krachtiger door de integratiemogelijkheden die wij kunnen bieden met ons platform. Zo biedt Innobrix een full open API waarmee alle data direct toegankelijk is voor 3rd party software. Daarnaast hebben wij een directe integratie met Autodesk Revit® via een Add-in module. Wat dit precies is en hoe het in zijn werk gaat, leggen wij je hieronder uit.

Full open API

API’s bieden een gestandaardiseerde toegang tot alle applicatiegegevens of apparaten; bijvoorbeeld voor toegang tot cloud applicaties zoals Innobrix. Met onze API koppeling is het mogelijk je software, zoals je CRM en ERP systeem te koppelen met ons Innobrix platform. Onze koppelingen zijn Bi-directioneel. Dat houdt in dat informatie vanaf beide kanten ingelezen en gesynchroniseerd wordt. Zo is het mogelijk om kopersopties, bouwnummers, woningtypes, documenten en andere projectgerelateerde data te ontsluiten. Deze gegevens kunnen worden uitgewisseld en gesynchroniseerd tussen huidige software en het Innobrix platform. Een aantal voorbeelden van platformen waarmee je kunt integreren zie je hieronder.

Staat jouw software pakket er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden

Autodesk Integraties

Revit

Een Add-in kan niet zelfstandig worden uitgevoerd en is ontworpen om te worden gebruikt met een bepaald programma, in dit geval Autodesk Revit, dat afzonderlijk is geïnstalleerd. Zodra de invoegtoepassing is geïnstalleerd, wordt deze onderdeel van het grotere programma. De Innobrix Add-in is uitermate handig voor de BIM modelleur of regisseur van je organisatie. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van Autodesk Revit is het zeer eenvoudig om een woning – opgemaakt in een Tasveld – over te zetten naar het Innobrix platform. Volledige woningblokken – reeds voorzien van definitieve kopersopties – kunnen worden geïmporteerd in het Innobrix platform. Dit zorgt uiteraard voor een enorme tijdsbesparing tijdens de ontwikkeling van een project. 

BIM 360 Docs

Daarnaast is data uitwisselen met BIM 360 is mogelijk. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig samen te werken met je teamleden, bestanden uit te wisselen en kan veiligheid en kwaliteit worden gewaarborgd. Gebruik nu je bedrijfs-documentbeheer door middel van BIM360 Docs in de Innobrix add-in. Haal templates, tasvelden en JSON configuratiebestanden op vanuit BIM360 Document Management, zodat ze gedeeld kunnen worden met alle personen waar het relevant voor is, zoals BIM modelleurs of kopersbegeleiders. Nadien kun je ze zelf weer opslaan op de server zodat het hele bedrijf er profijt van heeft.

x

Embedden op je eigen website

De Innobrix woningconfigurator voldoet aan de nieuwste webstandaarden en is daarom naadloos te embedden in jouw website. Innobrix ondersteunt Single Sign On (SSO) en deeplinking, zodat voor uw eindgebruikers een uniforme, geïntegreerde ervaring ontstaat, met één inlog!

Zij maken al gebruik van
onze integraties

Hi, ben jij klaar om leuker en efficiënter te werken?

Vraag gratis onze whitepaper aan!

Maak een afspraak

Intresse gekregen in één van onze diensten? Maak dan snel een afspraak

Meer informatie?

Download onze whitepaper

Lees alles over hoe het in zijn werk gaat in onze whitepaper.

Demo boeken?

Ervaar het Innobrix platform!

Maak een afspraak

Intresse gekregen in één van onze diensten? Maak dan snel een afspraak

Thanks for your interest!

Request your Quotation

Fill in the contact form and we will contact you for a quote as soon as possible.