Introductie versie 6 !!

Heel Nederland in 3D!

Hoe gaaf is dit? Alle 10 miljoen gebouwen in Nederland zijn in 3D beschikbaar. Oftewel een online digitale kopie van de werkelijkheid. Met de planconfigurator van Innobrix voeg je eenvoudig jouw nieuwbouwplannen toe en je hebt een geweldig online interactief communicatie instrument!

Innobrix ontsluit de volgende kaartlagen:

  • 3D BAG
  • Kadaster
  • Luchtfoto & Google Maps

 

Grafische upgrade

Bij Innobrix staan we nooit stil en zijn we elke dag bezig om ons platform naar een hoger niveau te tillen. De afgelopen periode is er hard gewerkt om de grafische weergave een kwaliteitsimpuls te geven, en met succes! Bekijk de video voor het verbluffende resultaat!

 
Multiplayer

Efficiënt werken, wie wil dat nou niet? Vanaf nu is het ook mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd aan het zelfde project te werken binnen ons platform, aanpassingen zullen real-time zichtbaar worden voor elkaar en zo bouw je samen aan succes.  

 
Undo/redo

Tijdens het maken van een project kan het gebeuren dat je per ongeluk ergens klikt of iets anders doet waardoor de woning niet meer is zoals jij wilt. Dit wil je gemakkelijk ongedaan kunnen maken en precies daarvoor is deze functionaliteit: de ‘undo-knop’. Met de ‘redo-knop’ kun je stappen na het ongedaan maken weer uitvoeren als je tussentijds geen handmatige wijziging hebt doorgevoerd.

Meer weten over Innobrix?