Wat kan Innobrix voor jou als toeleverancier betekenen?

Met Innobrix zorgen wij voor een nieuw verkoopkanaal. Met jouw producten in Innobrix, word je vóór de bouw van een nieuwbouwproject begint, al meegenomen in de overweging en krijgt de consument de mogelijkheid om een luxere variant van je product te kiezen.

Dit kan Innobrix voor jou betekenen

Doordat wij toeleveranciers een podium geven om producten – inclusief varianten op gebied van vorm en/ of materialen – in het nieuwbouwproces te tonen, zal dit als leadgeneratie machine kunnen dienen voor je producten. Van keukens, deur pakketten, tot aan gevelstenen of openhaarden. Iedere toeleverancier in de bouw kan toetreden tot ons platform om zijn of haar producten bij aspirant kopers onder de aandacht te brengen. Vaak wordt door projectontwikkelaars of bouwbedrijven een selectief aanbod gepresenteerd. Innobrix vormt de schakel tussen jou als toeleverancier en bouwbedrijven. Op deze manier kunnen jouw producten worden toegevoegd aan hun woningconfigurator dat gebouwd is binnen ons platform.

De voordelen voor jou als toeleverancier

Meer klant betrokkenheid en vergrote marges

Huidige werkwijze

Toeleveranciers verkopen hun producten normaliter via diverse verkooppunten in een showroom, via tussenhandelaren of via een webshop aan de klant. Deze wegen zijn tot zover gefocust op het los aanbieden van een deur, maar niet gekoppeld aan een moment zoals de nieuwbouw van een woning. Dit kan er voor zorgen dat een consument je merk en dus ook je producten niet tijdig in overweging neemt voor zijn of haar woning. In dit stadium gaat het vaak eerder om grotere aanschafwaarden, dan om de aanschaf van één enkel product, of een kleiner aantal voor één ruimte. Denk bijvoorbeeld aan deuren. Bij aanschaf nadat de woning is opgeleverd, gaat men minder snel nog een compleet deurpakket aanschaffen, dan is de kans groter dat het om de vervanging van een tussendeur gaat of een mooie voordeur. 

Toekomst met Innobrix

Door je als toeleverancier aan te sluiten bij Innobrix, wordt je met je complete assortiment aan producten toegevoegd aan ons platform. Dit betekent dat jouw producten tijdens het gehele aankoopproces worden overwogen om toe te passen in de woning. Het zit namelijk zo; met ons platform gaat de woningkoper een woning in 3D online in de browser configureren. Zij hebben hierbij de mogelijkheid om een aanbouw, uitbouw, nieuwe woningindeling, dakkapellen, kozijn opties en nog veel meer toe te voegen aan de woning. Daarbij kunnen zij bijvoorbeeld ook aangeven, van welke leverancier zij deuren, een keuken of gevelstenen willen toepassen op de woning om het volledig eigen te maken en gelijk de veranderingen real-time, in 3D te kunnen bekijken. 

Wie gingen je voor

Meer informatie ontvangen

Danke für Ihr Interesse

Angebot anfordern

Füllen Sie das Formular aus und wir werden Sie für ein Angebot kontaktieren

Meer informatie?

Download onze whitepaper

Lees alles over hoe het in zijn werk gaat in onze whitepaper.

Meer informatie?

Download onze whitepaper

Lees alles over hoe het in zijn werk gaat in onze whitepaper.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.