Minder administratie, meer wooncoach en betere (interactieve) communicatie

Zoveel mensen, zoveel wensen. Hoe ga jij al die verwachtingen zo goed mogelijk managen? Innobrix kan je daarbij helpen.

Vertrouwd door de snelst groeiende bouwbedrijven en projectontwikkelaars, waaronder:

Minder administratie, betere (interactieve) communicatie

Als kopersbegeleider komt er heel wat op je af. Opties, meerwerk, verschillende woningtypen en soms ook nog meerdere projecten die tegelijkertijd in verkoop gaan. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kopers, die allemaal hun specifieke voorkeuren hebben. Zoveel mensen, zoveel wensen. Hoe ga jij al die verwachtingen zo goed mogelijk managen? Innobrix kan je daarbij helpen. Wij creëren innovatieve oplossingen die het ontwikkelen, realiseren en verkopen van nieuwbouwwoningen efficiënter, leuker en voor jou een stuk makkelijker maakt. Met behulp van Innobrix software waarmee je duidelijk, direct en interactief kunt communiceren met kopers. Zo kun je met het door ons ontwikkelde woningdossier met één druk op de knop alle (actuele) informatie met betrekking tot het nieuwbouwproces en de communicatie met de kopers inzien. woonbeleving geven.

Door integratie van het woningdossier met de woningconfigurator kan de koper zelf zijn eigen woning in 3D samenstellen. Zo ziet de koper gelijk welke gevolgen zijn keuze heeft. Zowel in visueel als in financieel opzicht. De koper kan de woning naar eigen smaak inrichten en daardoor beter inschatten welke opties daar het best bij aansluiten. Onze 3D woningconfigurator is in alle opzichten een echte gamechanger. Omdat woningkopers zich thuis met deze tool goed kunnen voorbereiden, win je kostbare tijd. Zo word je als kopersbegeleider steeds meer wooncoach. Minder administratieve rompslomp, dus meer tijd over voor woonadvies. Moet er nog ergens actie op worden ondernomen? Je ziet het in één oogopslag. Dat scheelt tijd en maakt de communicatie met kopers er alleen maar prettiger op. Bovendien kun je met de geïntegreerde Virtual Reality module woningkopers een échte woonbeleving geven.

Innobrix is de #1 tool waarop honderden kopersbegeleiders op vertrouwen.

Minder administratie

In minder tijd meer werk verzetten

Beter verwachtingsmanagement

Betere kopersparticipatie

Meer efficiëntie

Eerder in verkoop

De modules waar jij als Kopersbegeleider dol op zal zijn

Dit zijn de modules waar jij als Kopersbegeleider niet meer zonder zal kunnen.

BIM-Publisher™

Publiceer snel en eenvoudig je BIM-model zonder kopersopties online! Geef de woningkoper de perfecte beleving! Binnen 15 minuten online!

Populaire functies

Woningdossier™

Alle informatie, communicatie en je woning in 3D op een centrale plek. Altijd overal bij je op je smartphone, tablet en computer.

Populaire functies

Woningconfigurator™

Met de woningconfigurator kiest de woningkoper zijn favoriete kavel, selecteert de woningopties en beleeft de woning in 3D op de smartphone, pc of tablet.

Populaire functies

Hi,Ben jij klaar om leuker en effciënter te werken?

Vraag gratis onze whitepaper aan!

Maak een afspraak

Intresse gekregen in één van onze diensten? Maak dan snel een afspraak

Meer informatie?

Download onze whitepaper

Lees alles over hoe het in zijn werk gaat in onze whitepaper.

Demo boeken?

Ervaar het Innobrix platform!

Maak een afspraak

Intresse gekregen in één van onze diensten? Maak dan snel een afspraak

Thanks for your interest!

Request your Quotation

Fill in the contact form and we will contact you for a quote as soon as possible.