Wat kan Innobrix voor jou als BIM - Bureau betekenen?

Modelleer je woning volgens het Tasveld principe zodat jouw klant direct woningen kan aanbieden aan hun klant middels de configurator. met de tasveld methode kun je makkelijker en sneller woningen samenstellen en aanbieden aan jouw klant, de bouwbedrijven die woningen en appartementen ontwikkelen en bouwen.

Dit kan Innobrix voor jou betekenen

Als BIM-Bureau ben je veel bezig met engineeren van woningen. Hier valt enorm veel tijd op te besparen middels het inzetten van een online woningconfigurator voorzien van je volledige BIM-model. Wanneer je je klant overtuigd om online woningen te gaan aanbieden via ons Innobrix platform, dan zorgt dat voor een snellere en betere verwerking van woningtypes en kopersopties aan jullie zijde. Je kunt de bouwbedrijven het nieuwe proces leren, in de eerste plaats gaat er veel meer vanuit een modulair principe gewerkt worden. Tevens kun je je klant ontzorgen door het inrichten van Innobrix voor je rekening te nemen. Wil je partner worden van Innobrix, dan kun je deze twee factoren eventueel uitbreiden door zelf Innobrix te gaan leveren aan je klanten.

De voordelen voor jou als BIM-Bureau

Meer klant betrokkenheid en vergrote marges

Huidige werkwijze

Als BIM-Bureau verzorg je de engineering van woningen en appartementen voor de bouwbedrijven. Het opzetten van modellen en tekeningen van woningen met allerlei mogelijke kopersopties vergt vaak veel tijd. Vooral bij het doorvoeren van wijzigingen ontstaan nogal eens discussies of het wel of niet in de opdracht zit. tevens kleven er aan handmatig verwerken van kopersopties risico’s op het vlak van de juiste optie bij de juiste woning.

Toekomst met Innobrix

Zorg met Innobrix voor een lock in van je diensten en producten. Jouw klanten gaan samen met jouw bureau het verkoop én engineeringsproces optimaliseren, waarbij de woningbouwer meer opties kan verkopen, interactief met de consument kan gaan communiceren en jullie samen het proces van verkoop en engineering gaan verbeteren. Tijdbesparing en extra dienstverlening zijn in eerste instantie de winstfactoren voor jouw bureau.

Meer informatie ontvangen

Danke für Ihr Interesse

Angebot anfordern

Füllen Sie das Formular aus und wir werden Sie für ein Angebot kontaktieren

Meer informatie?

Download onze whitepaper

Lees alles over hoe het in zijn werk gaat in onze whitepaper.

Meer informatie?

Download onze whitepaper

Lees alles over hoe het in zijn werk gaat in onze whitepaper.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.